Sieraad maken

Een ketting, armband, losse hanger, oorbellen, ring, sleutelhanger etc. zelf maken

Nog geen datum vastgelegd, heb je interesse in deze workshop dan hoor ik het graag en bepalen we samen een datum.

armbandJa hoor ook jij kan je eigen sieraad maken. In het atelier zijn veel voorbeelden aanwezig die je na kan maken en waar je je eigen persoonlijke draai aan geeft. Er is een ruime sortering kralen, jasseron, veters en andere materialen aanwezig. Wil je iets speciaal bij een bepaald kledingstuk maken, neem dit dan mee naar de workshop. Een kleur is namelijk lastig om te onthouden. De sieraden kunnen met verschillende technieken gemaakt worden. Je kan de kralen rijgen op gecoat staaldraad, op veters of met de kettel techniek met elkaar verbinden. Tijdens een workshop van ca. 3 uur maak je eerst een keus van het ontwerp, de kleuren en kies je vervolgens de kralen en andere materialen. Vervolgens ga je e.a. in elkaar zetten. Uiteraard krijg je tussendoor een lekker bakje koffie of thee met iets lekkers. 

De basisprijs voor deze workshop is € 17,50 . De basismaterialen, ringetjes, niet- en kettelstiften, zijn hierbij inbegrepen. De andere gebruikte materialen komen hier nog bij. De prijs kan per ketting verschillen. Het is ook mogelijk om één basis prijs af te spreken voor de hele groep. Informeer naar de mogelijkheden.  Meld je hier aan.

Heb je al ervaring met de technieken en wil je een eenvoudig sieraad, bijvoorbeeld een eenvoudige hanger, in elkaar zetten? Dan kan je dit ook tijdens openingstijden doen. Wel vooraf even aanmelden.

Heb je een eigen groepje van min. 6 personen dan spreken we samen een datum af.

Meer informatie en voorwaarden over een workshop bij-Ellen lees je op de bij-Ellen pagina.