Agenda

(KERST) Kaartenbuffet, open jij het buffet? Open atelier alleen in de middag. - 13-12-2019

Tijd: 13.30- 17.00 uur
Locatie: Bij-Ellen, Herenweg 91 Egmond-Binnen.


(Kerst) Kaartenbuffet.

Wist jij dat heel veel “grootmeesters” zijn begonnen met het naschilderen van werk van anderen? Is best goed gekomen met ze.
Soms is het gewoon heerlijk om dingen na te maken. Niks geen moeilijke dingen, niet te veel nadenken. En wel met mooie originele kaarten naar huis toe gaan. Spreekt dit je aan? Doe dan mee met een kaartenbuffet. 

  • Bij mij in het atelier
  • Of je stelt zelf een groepje samen en jullie komen naar mij toe.
  • Of je nodigt een paar mensen uit en ik kom naar jou toe.

Je kan kiezen uit circa 10 voorbeelden. Deze kan je geheel namaken, of er toch een beetje je eigen draai aan geven. Speciale wensen kunnen vooraf doorgegeven worden. Denk dan bijvoorbeeld aan condoleance of geboorte kaarten. Een speciale kerst editie is ook het gehele jaar door te boeken. 

Tijdens het kaartenbuffet maak je in principe 3 kaarten (of objecten/labelsetje). Wil je er meer maken dan kost dit € 2,= per kaart extra.

 € 15,= compleet voor de workshop, 3 kaarten en  natuurlijk een aangeklede koffie/thee.

Ga jij voor de speciale Kerst kaarten buffet editie? Dan wil je vast iets meer kaarten maken. Ik zorg voor min. 3 voorbeelden van snelle kerstkaarten die je eenvoudig na kunt maken. Je betaald 1 euro per gemaakte kaart. 

Geef bij het aanmelden graag aan wat je wilt gaan doen. Op mijn blog vind je ook in deze periode heel veel voorbeelden en inspiratie. 

 Wanneer open jij het buffet? Het filmpje hieronder is een voorbeeld van een eerder buffet. Toen nog met een basis van 5 kaarten. Bij het nieuwe buffet natuurlijk weer nieuwe voorbeelden. Mogelijke wensen mag je doorgeven en probeer ik rekening mee te houden.

Gelijk inschrijven

Stampin' Up! Crafting Club data